Отримання оплати, адоб сток.

адоб сток


Отримання оплати


Отримання оплати, адоб сток.


在中国购买的 Creative Cloud 产品不含 CC 桌面应用程序中的 Creative Cloud 移动应用程序和在线服务及相关功能。


Отримання оплати, адоб сток.


Огляд роялті



Розмір гонорару за фотографії, ілюстрації та векторні зображення, що ліцензуються на Adobe Stock, становить 33% від суми, яку покупець сплачує за контент. Розмір гонорару за відеоролики становить 35% від суми. Ця сума залежить від плану передплати клієнта й типу ліцензованого контенту. Для оплати завантажень, здійснюваних у рамках планів передплати, застосовується мінімальний розмір гарантованих виплат, який може замінити розрахунок ставки гонорару. Також ми ліцензуємо контент за індивідуальними угодами, які не наведено в таблиці роялті. Оплата відповідно до індивідуальних угод завжди ґрунтується на ставках гонорарів у розмірі 33% для фотографій, ілюстрацій і векторних зображень і 35% для відеороликів. Щоб отримати додаткові відомості, див. нашу таблицю роялті.


Заявки на оплату


Можна запитати виплату на рахунок PayPal, Payoneer або Skrill, коли авторські гонорари в сукупності досягнуть 25 дол. США або більшої суми. Перш ніж надіслати першу заявку на оплату, слід виконати такі умови:



  • Затверджена податкова форма має бути додана до вашого профілю.

  • Від дня першого продажу контенту має минути принаймні 45 днів. Подальші заявки на оплату можна надсилати, коли знову буде досягнутий поріг у 25 дол. США.

  • Для отримання коштів потрібен дійсний рахунок PayPal, Payoneer або Skrill. Вибраний рахунок можна налаштувати для використання під час процедури запиту виплат. Система Payoneer спочатку була доступна лише для авторів за межами США, які отримували платежі у доларах США, зокрема для авторів з Південної Америки, Південної Кореї, Південної Африки, Австралії, Росії та України. Зверніться до розділу Запитання і відповіді щодо системи Payoneer, щоб дізнатись, як налаштувати свій рахунок. У найближчому майбутньому сервіс Payoneer стане доступним для авторів з інших країн світу.



Валюта платежу залежить від країни, яку ви вказали під час створення свого облікового запису. Валюта визначається автоматично, і змінити її неможливо. Виплати здійснюються в одній із таких валют: € / $ / £ / PLN / 円 / SEK. Незалежно від вашої країни проживання, розмір роялті розраховується на основі покупної ціни файлу в доларах США.


У Японії для отримання коштів потрібен рахунок PayPal зі статусом Premium.




Заключение: Отримання оплати 在中国购买的 Creative Cloud 产品不含 CC 桌面应用程序中的 Creative Cloud 移动应用程序和在线服务及相关功能。 Огляд роялті Розмір гонорару за фотографії, ілюстрації та векторні зображення, що

Комментариев нет:

Отправить комментарий