Запитання й відповіді, Основи Adobe Stock, adobe stoke.

adobe stoke


Запитання й відповіді | Основи Adobe Stock


Запитання й відповіді, Основи Adobe Stock, adobe stoke.


在中国购买的 Creative Cloud 产品不含 CC 桌面应用程序中的 Creative Cloud 移动应用程序和在线服务及相关功能。


Запитання й відповіді, Основи Adobe Stock, adobe stoke.




Adobe Stock — служба, яка пропонує дизайнерам і підприємствам доступ до мільйонів високоякісних, ретельно відібраних фотографій, відеофрагментів, ілюстрацій, векторних зображень, 3D-ресурсів і шаблонів для творчих проектів без сплати роялті. Ви можете купувати ресурси Adobe Stock, оформивши передплату на певну кількість ресурсів. Пропонуються різноманітні пакети передплати.


Запитання й відповіді, Основи Adobe Stock, adobe stoke.


Основні питання


Що таке Adobe Stock?


Adobe Stock — нова служба, яка пропонує дизайнерам і підприємствам доступ до 90 мільйонів високоякісних ретельно відібраних безгонорарних фотографій ілюстрацій, векторних зображень, 3D-об’єктів і шаблонів для творчих проектів .


Служба Adobe Stock вбудована у ваші улюблені настільні програми Adobe, зокрема у Photoshop, Illustrator та InDesign, завдяки чому ви можете шукати, переглядати та додавати зображення до своїх бібліотек Creative Cloud, а також маєте миттєвий доступ до ресурсів на комп’ютері та мобільних пристроях. Щоб швидко розпочати власний творчий проект у Photoshop, Illustrator та InDesign, можна навіть завантажувати створені іншими художниками шаблони з Adobe Stock безпосередньо в діалоговому вікні «Новий документ».


Ресурси Adobe Stock можна ліцензувати безпосередньо в настільних програмах Creative Cloud або на сайті stock.adobe.com/.


Що таке ресурси, які не потребують сплати роялті?


Ліцензія на ресурс, який не потребує сплати роялті, надає право використовувати його в будь-яких ілюстративних цілях, у тому числі в контексті професійної діяльності, без географічних обмежень або термінів дії.


Що таке колекція редакційних матеріалів Adobe Stock?


Ресурси з колекції редакційних матеріалів Adobe Stock — це актуальні та цікаві зображення і відеозаписи про реальних людей, події, місця та речі.



  • Редакційні зображення Adobe Stock пропонуються у двох розмірах: невеликі зображення, придатні для використання в Інтернеті та друку з обмеженим тиражем (49,99 дол. США), і повнорозмірні зображення без жодних обмежень щодо тиражу друку (199,99 дол. США).

  • Редакційні зображення Adobe Stock категорії Premium — це найбільш знакові та популярні зображення нашого сьогодення. Вони не мають жодних обмежень щодо тиражу друку й також пропонуються у двох розмірах: невеликі premium-зображення (249,99 дол. США) і повнорозмірні premium-зображення (499,99 дол. США).

  • Усі редакційні відеозаписи Adobe Stock мають формат HD. Під час ліцензування редакційних відеозаписів є можливість придбати ліцензію «Стандартна» з обмеженими правами на перегляд (79,99 дол. США) або ліцензію «Розширена» без жодних обмежень щодо кількості переглядів (249,99 дол. США).



Доступ до редакційних ресурсів можна отримати на веб-сайті Adobe Stock або за допомогою програм Creative Cloud, інтегрованих з Adobe Stock. Такі ресурси мають позначку «Тільки для редакційного використання». Редакційні ресурси не можна використовувати в комерційних цілях, зокрема в рекламі або продуктах для перепродажу. Продивіться всі умови використання Adobe Stock тут.


Які типи файлів доступні в службі?


Зображення Adobe Stock доступні в таких форматах файлів: JPEG, AI та EPS. Відео HD доступні у форматі MOV. Відео 4K доступні в різноманітних форматах. Усі відео 4K також доступні у форматі HD. У Adobe Stock доступно три типи 3D-ресурсів: моделі ( .obj ), джерела світла ( .exr/.hdr ) та матеріали ( .mdl ). Ці ресурси підтримуються в кількох 3D-програмах.


Також в Adobe Stock пропонується широкий вибір створених іншими художниками шаблонів, завдяки яким можна швидко розпочати власний творчий проект. Шаблони з Adobe Stock доступні в програмах Photoshop, Illustrator та InDesign безпосередньо в діалогових вікнах «Новий документ». Ліцензувавши та завантаживши шаблон, ви зможете працювати з ним так само, як і з будь-яким іншим документом Photoshop або Illustrator. Також у Adobe Stock можна знайти та завантажити шаблони анімованої графіки для використання у проектах Premiere Pro. Сьогодні доступні тисячі варіантів шаблонів на веб-сайті Adobe Stock.


У якій роздільній здатності доступні готові ресурси?


Увесь вміст Adobe Stock надається у найвищій доступній роздільній здатності. Попри те, що роздільна здатність залежить від того, якою камерою був знятий ресурс, більша частина вмісту придатна для високоякісного друку з роздільною здатністю до 300 точок на дюйм. Векторні файли можна надрукувати в усіх форматах без втрати якості.


Чи надається в Adobe Stock відеовміст?


У службі Adobe Stock пропонуються відео обох форматів – HD і 4K. Усі відео 4K також доступні у форматі HD.


Чи існують спеціальні вимоги до використання 3D-моделей, джерел світла та матеріалів з Adobe Stock?


3D-моделі, джерела світла та матеріали в Adobe Stock оптимізовані для використання в Adobe Dimension у форматі MDL. Однак існують певні фактори, які слід ураховувати при використанні цих ресурсів у програмі Dimension і в інших сторонніх 3D-програмах.


Моделі в сторонніх 3D-програмах



  • Будь-яка програма, що підтримує імпортування файлів .obj, зокрема Adobe Photoshop, може завантажувати моделі. Варто зазначити, що моделі матимуть не такий вигляд, як відтворені зображення на веб-сайті Adobe Stock, якщо вони завантажуються в середовищі, яке не підтримує стилі MDL 1.3 або пізнішої версії.

  • У складі кожної моделі є файл .mtl із деякими шейдерними даними для програм, які не підтримують формат MDL. Залежно від наявного в програмі інструмента імпорту може знадобитися виконати вручну деякі структурні приєднання.

  • Для максимальної точності відтворення цим моделям потрібен механізм візуалізації, який підтримує стилі MDL 1.3 або пізнішої версії.



Моделі в програмі Dimension


Коли ці моделі використовуються в програмі Dimension, можуть існувати незначні візуальні розбіжності між тим, як модель виглядає в Adobe Stock та під час її використання в програмі. Такі розбіжності є передбачуваними та завжди призводять до кращої якості 3D-моделей.




Заключение: Запитання й відповіді | Основи Adobe Stock 在中国购买的 Creative Cloud 产品不含 CC 桌面应用程序中的 Creative Cloud 移动应用程序和在线服务及相关功能。 Adobe Stock — служба, яка пропонує дизайнерам і підприємствам

Комментариев нет:

Отправить комментарий